Landhuys Odette is een luxueuze vakantiewoning gelegen in Retie.  Met een capaciteit van 26 personen is deze perfect voor een weekend of week weg met familie of vrienden.

Midden in het groen is ons vakantiehuis uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers of als je tot rust wil komen.  Genieten met familie en vrienden doe je buiten aan het verwarmde privézwembad, gezellig samen rond de Ofyr of in de luxueus ingerichte leefruimtes.

Tot 26 personen verblijven comfortabel in onze volledig vernieuwde vakantiewoning met 8 slaapkamers en 8 badkamers.  De woning is voorzien van alle moderne comfort.  Een volledig ingerichte keuken met zitgelegenheid voor iedereen.  Inloopregendouches in de badkamers.  Wi-Fi in elke ruimte.  Prachtige tuin met verschillende terrassen en Ofyr BBQ….

Op dit moment werken wij hard aan de inrichting van Landhuys Odette.  Vanaf zomer 2023 ontvangen wij jullie graag in een comfortabele en ontspannende omgeving.  Voor meer informatie en prijzen kan je ons nu reeds contacteren op ellen@landhuysodette.be of op 0478 / 392 447.

Luxe vakantiewoning voor 26 personen in Retie

Flexibele reservatiemogelijkheden (reeds vanaf 2 nachten)

Ideaal voor families en groepen

Comfortabel ingericht met luxueuze leefruimtes

8 slaapkamers en 8 badkamers

Verwarmd privézwembad

Ofyr BBQ

Zeer rustige ligging in het groen

Ideale omgeving voor fietsers en wandelaars

Landhuys Odette   –   ellen@landhuysodette.be   –   0478 / 392 447  –  2470 Retie

Scroll naar boven